Populair deze maand

Ultieme beleving
All InclusiveBackpackenCruisesLuxe vakantiesRondreizen en AutovakantiesVerre reizenVliegvakantiesZon, zee en strand

Zwem in de zee met varkens

Nee, geen opblaasbaar varken. Op de Bahama's kan het! Zwemmen in de zee met échte varkens.
01:46
Lente en zomer
Camper- en KampeervakantiesGezinsvakantiesRondreizen en AutovakantiesVakantieparkenWeekendje wegZon, zee en strand

Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne ligt in het noordelijkste stukje van Noord-Holland, in Julianadorp aan Zee. Het vakantiepark bestaande uit villa’s en appartementen beschikt over uitgebreide binnen- én buitenfaciliteiten. Terwijl de kinderen plonzen in het zwembad of spelen in de indoorspeelplaats, geniet je van een drankje op het terras van Brasserie Sandz of Steaks & Burgers.
01:42
Europa
BackpackenGezinsvakantiesRondreizen en AutovakantiesSportieve vakantiesVliegvakantiesWeekendje weg

IJsland vanuit de lucht

IJsland ligt aan de rand van de Noordpool en is een land als geen ander. Want waar anders vindt u smeulende vulkanen, tienduizenden watervallen, de grootste gletsjers van Europa, 1 miljoen papegaaiduikers, borrelende modderpoelen, spuitende geisers, het noorderlicht en de middennachtzon? Eén ding is zeker, IJsland is een uniek land! En al deze wonderen van moeder natuur vindt u al op 3 uur vliegen vanaf Schiphol.
02:18
Kijkerservaringen
GezinsvakantiesVliegvakantiesWeekendje weg

Heeft je vlucht vertraging?

Vraag je je weleens af waar je recht op hebt als jouw Europese vlucht is vertraagd of zelfs geannuleerd is? Of wanneer jouw vlucht is overboekt en als er problemen zijn met de bagage? Met de vluchtcalculator achterhaal je binnen enkele stappen of je recht hebt op compensatie en in welke vorm. Het Europees Consumenten Centrum (ECC) geeft juridische informatie en advies, geheel gratis!
01:16
Cruises
All InclusiveCruisesGezinsvakantiesLuxe vakantiesRondreizen en AutovakantiesVerre reizenVliegvakanties

Ervaar een cruise van Windstar

Kijk naar de wereld door de ogen van Winstars. Heb jij ook een brandend verlangen om nieuwe plekken te ontdekken? Stap aan boord bij een van de Windstar cruises en navigeer de richting in van jouw dromen.
02:22
Glamping
Camper- en KampeervakantiesGezinsvakantiesLuxe vakantiesRondreizen en AutovakantiesVerre reizenVliegvakanties

Glamping in Montana

Glamping staat voor glamorous kamperen. In Montana bij Resort Paws Up wordt het omschreven als: Pure natuur geserveerd op een zilveren dienblad.
02:56
Magische plekken
Camper- en KampeervakantiesGezinsvakantiesLuxe vakantiesRondreizen en AutovakantiesVliegvakantiesZon, zee en strand

Eliza was here

Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf... Ver weg van de massa, op zoek naar de onontdekte plekjes waar je altijd verblijft in de rust en stijl van het land.
02:58
Europa
GezinsvakantiesRondreizen en AutovakantiesSportieve vakanties

Natuurlijk Noorwegen

Van de mooiste kustlijnen van Lofoten en de Senja eilanden tot de fjorden en hooglanden van het zuiden van Noorwegen. Geniet van deze bijna surrealistische beelden.
04:55
Ontdek Vakantie.TV

Vakantie.TV - the new standard in experience marketing

Be inspired, get informed and book your next destination directly from the video. Available on every screen from any location.
01:10
Citytrips
BackpackenCamper- en KampeervakantiesCitytripsGezinsvakantiesRondreizen en AutovakantiesWeekendje weg

Een dag in Budapest

De hotspots in Budapest? Om te beginnen natuurlijk de natuurlijke spa’s die de stad kent, met baden vol met natuurlijk opgewarmd mineraalwater. Hierna is het ook zeker de moeite waard om het Royal Palace op de heuvel naast de stad te bekijken. Bekijk en bewonder ook zeker de bijzondere architectuur die de stad heeft. Bekijk de enorme gebouwen, het Hongaars parlementsgebouw en dineer aan de Donau!
01:35
Azië
BackpackenGezinsvakantiesRondreizen en AutovakantiesVerre reizenVliegvakanties

Ontdek Bali

Het mooiste van het Indonesisch eiland Bali.
12:04
Europa
BackpackenCamper- en KampeervakantiesGezinsvakantiesRondreizen en AutovakantiesSportieve vakantiesWintersport

Bezoek Albanië

In het westen van het Balkanschiereiland vind je Albanië met al haar schoon. De hoofdstad en daarmee grootste stad is Tirana en geeft huisvesting voor 20% van de inwoners. Of je nu een actieve vakantie wenst en gaat klimmen in de Albanese Alpen of kiest voor ontspannen op de mooie stranden, Albaniē heeft het!
03:04